انبار داری فرش از موارد مهم در این صنعت بوده و نقش مهمی در موفقیت آن از جنبه تجاری ایفا میکند. انبار داری فرش تنها به معنای مراقبت و محافظت از آن نبوده و جنبههای بیشتری را نیز شامل میشودپ بر این اساس طبقهبندی و تعیین جای مناسب برای هر نوع فرش با توجه به نوع کاربری آن از جهات موزهای و تجاری و غیره نیز در این مورد نقش دارد.همچنین اصول انتخاب محل مناسب از نظر نوع فرش و متریال مصرفی در آن نیز از دیگر جنبههایی است که در این مورد باید مد نظر قرار گیرد.در این مطلب به معرفی اصول انبار داری فرش پرداخته و با شما درباره شیوه صحیح اجرای آن نیز گفتگو میکنیم.
انبار داری فرش: بایدها و نبایدها…
فرش از ارزشمندترین کلاهای هنری و تجاری بهشمار میآید که حتی در نمونههای ماشینی نیز به جهت تاثیر رنگ و طرح از قیمت مادی و ارزش معنوی بالایی برخوردارند. علاوه بر این، هنر بافت فرش و زمانی که بهویژه در نمونههای دستبافت صرف این کار میشود، ارزش این بافته هنر را صد چندان کرده و به آن هویت میبخشد.
مبل شویی کرج آماده ارائه کلیه خدمات مبل شویی و بخارشویی مبلمان در محل با استفاده از دستگاه های رادکتور، مکش آلمانی و شامپوهای درجه یک و معطر ایرانی آماده حضور و ارائه خدمات در سراسر کرج و تهران می باشد. کافی است با شماره تماس های: ۳۴۲۱۸۸۵۶ و ۹۱۰۰۸۶۸۷ ویژه استان البرز و شهر کرج و شماره تماس: ۰۲۱۹۱۰۰۸۶۸۷ ویژه استان و شهر تهران تماس بگیرید یا فرم سفارش آنلاین خدمات مبل شویی رو پر کنید و منتظر تماس کارشناسان مجموعه باشید.
انبار داری فرش شامل همه مواردی است که جهت نگهداری طولانی مدت و سالم فرش در مکان تجاری، فروشگاه و نمایشگا یا انبارهای وابسته به آن لازم است. همچنین این شیوه نگهداری تعیین کننده نوع کاربری این انبارها برای مقاصد تجاری، نمایشگاهی و غیره نیز هست.
آشنایی با مهمترین شیوههای انبار داری فرش
فرشها اصولا به ۲ روش موزهای و غیر موزهای نگهداری میشوند. برای حفاظت فرش در برابر آفاتی مانند بید زدگی و نفوذ رطوبت یا پوسیدگی در اثر غبار و موارد مشابه، لازم است انواع فرش دستبافت و ماشینی در شرایط مناسبی نگهداری شوند که از نور، دما، تهویه و شرایط بهداشتی لازم برخوردار باشد.

روش موزهای این موقعیت هدف دیده شدن و قابل رویت بودن را نیز دنبال میکند. به این منظور فرش را دورتادور تیرهای فلزی یا چوبی پیچیده و توسط ریل و زنجیرهای آویخته از سقف آویزان و در معرض دید بینندگان قرار میدهند. در روش دوم نیز این لولههای فرش را با ارتفاع مشخصی از زمین قرار داده و نور کافی برای رویت آنها فراهم میکنند.
انبار داری فرش در روش غیر موزهای شامل نگهداری از فرش به شکل لول شده یا تا خورده در شرایطی است که از مشکلات محیطی و فیزیکی مانند رطوبت، سرما و گرمای شدید و تابش مستقیم آفتاب، بید و حشرات موذی در امان بماند.بهعلاوه لازم است در محیط نگهداری و مکان انبار داری فرش پنجره کافی و تاسیسات تهویه نصب شده و از گردش اکسیژن بین الیاف فرش مطمئن شویم.
در صورت رعایت نشدن هر یک از این موارد، امکان آسیب جدی به فرش ها وجود دارد که با خسارات مالی و زیان اقتصادی بالایی نیز همراه خواهد بود.پیشنهاد میشود نوع الیاف مصرفی در بافت فرش و نیز ماشینی یا دستبافت بودن آن در شرایط انبار داری فرش منظور شود. به این ترتیب میتوان درباره سلامت الیاف در محل نگهداری با توجه به موقعیت اقلیمی و آب و هوایی نیز تدابیر لازم و ضروری را در نظر گرفت.
بدون دیدگاه