نحوه تمیز کردن بخشهای چوبی مبل
مبلمان به عنوان یکی از اصلیترین بخشهای دکوراسیون خانه، باید به صورت مرتب تمیز نگه داشته شود. تمیز کردن مبلمان فقط منحصر به پاک کردن بخشهای پارچهای آن نیست. بخشهای چوبی مبل هم باید به خوبی تمیز شوند. بخشهای چوبی مبل به خصوص در مورد مبلهایی که منبت زیادی دارند، گرد و غبار زیادی را به خود جذب میکنند که باید به صورت مرتب آن را تمیز کرد. این کار دوام مبلمان را بیشتر خواهد کرد.
چرا باید قسمتهای چوبی مبلمان را تمیز کنیم؟
قسمتهای چوبی مبل بخش زیادی از زیبایی آن را تشکیل دادهاند. اما این قسمتها بخش زیادی از خاک و گرد و غبار را به خود جذب میکنند. در میان بخشهای منبت روی مبل، ماندن خاک به مرور زمان باعث کدر شدن و تغییر رنگ مبل میشود. به همین دلیل باید مرتب آن را تمیز کرد تا گرد و غبار روی آن نماند. از طرفی با برق انداختن بخشهای چوبی میتوان ظاهر آن را خوب و سرحال نگه داشت.
مبل شویی کرج آماده ارائه کلیه خدمات مبل شویی و بخارشویی مبلمان در محل با استفاده از دستگاه های رادکتور، مکش آلمانی و شامپوهای درجه یک و معطر ایرانی آماده حضور و ارائه خدمات در سراسر کرج و تهران می باشد. کافی است با شماره تماس های: ۳۴۲۱۸۸۵۶ و ۹۱۰۰۸۶۸۷ ویژه استان البرز و شهر کرج و شماره تماس: ۰۲۱۹۱۰۰۸۶۸۷ ویژه استان و شهر تهران تماس بگیرید یا فرم سفارش آنلاین خدمات مبل شویی رو پر کنید و منتظر تماس کارشناسان مجموعه باشید.
قسمتهای چوبی مبل را چگونه تمیز کنیم؟
توجه به بخشهای چوبی مبلمان از مهمترین بخشهای نگهداری این وسایل است. در اولین قدم باید از همان ابتدا مرتب بخشهای چوبی را گردگیری کرد. پارچهای که برای گردگیری انتخاب میکنیم باید جنس نرمی داشته باشد تا روی چوب خش نیاندازد. برای تمیز کردن بخشهایی که منبت دارند میتوان از وسایلی مانند مسواک نرم استفاده کرد. با کمک این مسواک میتوان تمامی درزها را هم به خوبی تمیز کرد.در مرحله دوم اگر روی چوب چیزی چسبیده باشد، باید آن را به آرامی جدا کرد. در خانههایی که کودک دارند، احتمال چسبیدن چسب، آدامس یا هر چیز دیگری به مبل وجود دارد. به این منظور نباید از وسایل نوک تیز برای جدا کردن این موارد استفاده کرد.
به این منظور میتوان از اسفنجهای نرم استفاده کرد. اگر چسب از چوب جدا نشد، از کمی روغن میتوان استفاده کرد. ابتدا مقداری روغن را روی چسب یا هر چیزی که به چوب چسبیده بریزید و سپس به آرامی آن را با دستمال پاک کنید. در مواردی که با هیچکدام از اینها مشکل حل نشد میتوان از سرکه هم استفاده کرد.مرحله بعد استفاده از تمیزکنندههای مخصوص چوب است. اسپریهای مخصوص برای پاک کردن چوب در بازار وجود دارد که با کمک آن میتوان آلودگیهای روی چوب را به راحتی پاک کرد. در صورت نبودن این مواد، از ترکیب روغن زیتون و آب لیمو، روغن نارگیل و آبلیمو یا سرکه سفید هم استفاده کرد.

کلام آخر
تمیز کردن بخشهای چوبی مبل، نیاز به دقت و حوصله دارد. استفاده از وسایل و مواد نامناسب، میتواند رنگ چوب را کدر کرده و کار را سختتر کند. در بعضی مواقع استفاده از روغن جلا هم میتواند برای براق کردن و تمیز کردن پایههای چوبی و قسمتهای مختلف چوبی مبلمان استفاده شود. دستمالی که برای تمیز کردن بخشهای چوبی استفاده میشود نباید زیاد خیس باشد. ماندن رطوبت روی سطح چوب علاوه بر اینکه به رنگ و بافت آن آسیب میزند میتواند باعث کدر شدن چوب هم بشود. با تمیز کردن درست و اصولی، عمر وسایل چوبی بیشتر خواهد شد.
بدون دیدگاه